tirsdag 28. februar 2012

Dagens!

Dette gjorde dagen: Denne dama ringte meg midt i medikamentregninga. Trude Sagen.
Egentlig var det denne mannen:

som lata som at han var Trude. Meen det var helt greit for je lo meg ihjæl og dette gjorde dagen!!! Hehehe.. Ler fortsatt! :D

Good morning

Det er ikke feil å våkne opp til musikk på stua, Malla som baker brød og ruskvær ute. Det er litt digg med regn slik at man kan krølle seg opp i sofaen og sjå revenge med bestiss!




Nå skal mye av dagen brukes på medikamentregning! Det er faktisk litt gøy :D
P.S. Jeg skal begynne å bruke speilrefleksen min igjen!

Østerdalsfest

Slik var helgen: Fredag. Vi hang på Cirkus og drakk øl. Det er liksom blitt vårt stamsted :D


 Lørdag. Erlendviking feiret bursdag med tapas, bra punsj og gode venner.












 Søndag. En liten gåtur ellers mye kos!
 Det var en helg fylt med mange fine folk. Ikke minst mange rendøler og døler generelt. Det liker vi!

En flaske vin og litt for mye punsj



lørdag 25. februar 2012

Love

Molly gjør hverdagen, om det er mulig, enda bedre. Nussen.

onsdag 22. februar 2012

Back

Det er godt og være tilbake i bartebyen og kollektivet. Musikk, sang og liv på mårrån er fint! Nå er det ca. 5 timer med skole også er det helg! :D Kan leve med det. Helgen blir fylt opp av Aleksander With konsert i kveld, Radioresepsjonen på Samfundet i morgen og Erlendbursdag på lørdag! Også litt lesing innimellom da. Woop woop!

mandag 20. februar 2012

Vi er gutta som har opplevd alt

Torsdagen var det duket for dugnadsarbeid hos Emil. Han har ny leilighet og denne skulle males. Jeg, Marit, Aleksander, Tanita, Mads, Thea og Eirik møtte opp hos Emil med arbeidsspirit og malekost. Grunnen til at så mange møtte opp var muligens all den øl'en som stod i kjøleskapet. Men vi fikk gjort masse og når arbeidsdagen var endt, endte jeg og gutta opp på byen. Ingenting er mer avslappende enn guttesnakk, jokke på høytalerne, snus og øl!







Norges fineste bygd

Der befinner jeg meg nå. Det er helt herlig å komme hjem til masse snø, frisk kaldt luft, familie, hund og venner i Rendalen. Det er ikke mye spennende å fortelle, men jeg har kost meg masse og reiser ikke tilbake til Trondheim før i morgenkveld. Nå blir det full fart framover, og det liker vi. Plutselig er det påske og etter påsken skal Akiraungen være med til bartebyen. Lykke!
P.S Sjekk ut det nye gliset mitt! Jaggu hadde'n bror ordne ny bil at meg.






onsdag 15. februar 2012

Åh


Søkte LOL på we<3it, og se hvem som dukket opp! <3<3

mandag 13. februar 2012

heij

Jeg er hjemme i dalen, deilig. Her blir jeg vartet opp og får det jeg trenger. Mat og kos. Fint! Savner de i nord, men de ser jeg imorgen. Da er det kjærlighetsdagen også. Jeg og kristin tar hverandre under armen og stikker et sted langt vekk, nødvendig på en slik dag. Bra vi har hverandre.

lørdag 11. februar 2012

Star Wars

Jada! Fredag var det premiere på Star Wars episode 1 i 3D. Fantastisk awesome. Dessverre rakk vi ikke bilde med Darth Vader......... Er det noe som kommer til å nage meg i et par dager, så er det det. Ser fram til at de andre fimene også kommer i 3D i løpet av året! Hurra!

Krast

Torsdagkveld var det duket for konsert på utestedet Familien her i Trondheim. Oslo-bandet, Krast, skulle spille, og ettersom Malla kjenner trommisen (og hadde lovet han å komme) så tok vi turen. Og det er vi glade for! :D Det var en kjempe bra konsert med trøkk, energi og ikke minst god musikk. Imponert er ordet! Gjengen som stod på scenen er ikke mye eldre enn oss, men med den selvtilliten de strålte og showet de gav oss skulle man tro at de hadde stått på scenen i 10 år. Utrolig glad for at vi reiste på dette og anbefaler alle til å sjekke de ut på myspace. Henda i været for ny norsk musikk!


onsdag 8. februar 2012

Rom nr.2

Her er rom nr.2 i vårt kollektiv. Det er mitt rom. En smule jentete kanskje. Men jeg liker det!








Tilbakeblikk

Fant igjen noen bilder fra innflytningsfesten! Koskoskos.