tirsdag 31. januar 2012

Jobbing og anatomieksamen gjør meg slik:


 Kommer sterke tilbake når energien er der. Så lenge er det Malla som styrer showet; Take it away!

Tonight, We are young!

Det er ikke så mange bilder etter innflytningsfesten dessverre. Men jeg tror alle hadde det veldig koslig og morsomt! Det hadde hvert fall vi i kollektivet. P.S Det ligger igjen en sølv ring med diamanter på her. Noen sin?

søndag 29. januar 2012

Legendarisk

det har helgen vært. Kommer sterkere tilbake i morgen. Nå er det lesing med en to-dagers hangover..

fredag 27. januar 2012

Oppskriften på en fin dag

 Se glee og fineste Santana sammen med Malene

 Ha disse to i senga
Mens jeg leser anatomi og drikker rødvin
Deretter Kafè- og McDonalds date med Eirin

For så å avslutte dagen med å hente Tora på flyplassen og få henne i hus! 
LYKKE!




Ukas leilighetsbilde!

Jada! Disse finingene bor jeg med.

torsdag 26. januar 2012

Zombie

Herreguuuud, kan noen komme å gi meg SOME MOTIVATION please!!!!, og samtidig bare slette facebooksiden min? Jeg har null kontroll over meg selv.

onsdag 25. januar 2012

Dagens bilde

Dagens bilde er et gammelt bilde. Men det er bilde av verdens fineste! Skatten min, babyen min, gliset mitt.

tirsdag 24. januar 2012

Leave the lights on



Om hverdagsrasisme - Jarle Bernhoft Sjødin

"Nå som støvet er i ferd med å legge seg etter en viss kommentar under Spellemannutdelingen sist helg, tillat meg å være så uhipp å komme med ukegamle tanker rundt hendelsen.

Det er forstemmende å se kjernen av saken forsvinne i omdømmeeksperters analyse av hvem som står igjen som taperne etter alt oppstyret. Det finnes et gjennomgående mønster i slike saker; en majoritetsnorsk person kaller en minoritetsnorsk person noe som minoritetsnordmannen ikke liker – det kommer skarpe reaksjoner og rasismeanklager fra antirasister – spørreundersøkelser og fempågata-spalter i aviser danner konsensus om at det hele er en fillesak egentlig,  er vist i utide – majoritetsnordmannen er ikke rasist – minoritetsnordmannen er hårsår.
Hva handler mokkamann-saken egentlig om? Ikke Plumbo, ikke Madcon eller Kaizers, ikke Tore Renberg, og ikke harrykultur. Den handler om at den jevne nordmann synes det er helt greit at den ujevne nordmann blir minnet på at han er nettopp ujevn. Og
sånn synes jeg ikke vi skal ha det, rett og slett. Det er ikke alltid opp til majoriteten å bestemme hva minoriteten skal finne seg i.
Sammenlignet med de fleste steder i den vestlige verden er Norge et ganske snilt land hva rasismerelaterte problemer angår. Likevel er det folk som fortsatt har en kime av frykt i kroppen etter drapet på Benjamin Hermansen, bare fordi de er litt brunere enn røkla. Anders Behring Breiviks inntog på «kjendisarenaen» har ikke gjort saken bedre. Enkeltpersoners galskap og en håndfull bloggeres spredning av søppel satt til side, det største problemet vi har er at den jevne majoritetsnordmannen ikke vet hva rasisme er.
La meg prøve meg på en definisjon: Rasisme er å i det hele tatt tillegge hudfarge b e t y d n i n g . Rasisme er ikke å påpeke utfordringer relatert til kulturforskjeller. Og jeg mener krystallklart at treet faller selv om intet menneske er i skogen for å registrere det; mokkamann-kommentaren er grunnleggende rasistisk uansett om den faller på en fest i Holmestrand uten en eneste afrikaner til stede. Det er i høyeste grad mulig å være helt nøytral hva hudfarge angår, og jeg tror det er inngangsporten til en ryddigere debatt om innvandring, flyktningkvoter, asylpolitikk og integrering.
Hvorfor skal det være mer alvorlig å dra opp rasismekortet enn å komme med rasistiske ytringer? Beklager rasister, dere er altfor hårsåre når dere faktisk blir kalt rasister. Vi må begynne å behandle folk som folk". 
Publisert i Dagsavisen 21. januar 2012. 
Jeg er så enig i hvert eneste ord.  

Hand`s up I love you




Min nydelige, sprudlende, herlige, livsglade, kloke, reflekterte og tøffe supersøster har bursdag idag. Jeg er så glad i deg at jeg sprekker! Snart setter jeg meg på toget hjem for å gi deg bursdagsklem.

mandag 23. januar 2012

Molly

Her er sjefen i huset! Jeg og Molly er oppe kl 07.00 og bokstaveligtalt koser oss.



Jeg gleder meg til anaomieksamen er ferdig slik at det blir andre bilder enn frokost og bøker! Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. 

Magical Mondays

Noen starter dagen på denne måten (Kristin). Noen starter dagen med vekkeklokke på 05.45 for å gå på jobb i 7 minus (Malene). Forskjell på folk!

søndag 22. januar 2012

Sunday people

Selv om det har blitt litt øl og hyggelig lag denne helgen, er jeg flink og leser anatomi. Jeg har gått en tur i sola som varmer kjempegodt, og kommet meg på biblioteket. Det er ikke så aller værst å tilbringe søndagen med blondekjole på et bibliotek med en kjekk mann. Ha en fin søndag!



lørdag 21. januar 2012

candypop




Dagens bilde

 Fine Marit på biblioteket.
Og vi leser anatomi.

Jepp, i dag er vi nerder. Eller studenter. På en lørdag. Herregud!
Kristin. 

Vi koser oss

 God middag, god vin og gode venner.
Vår kjære Tanita som er mor i huset.

fredag 20. januar 2012